Over Retail View

Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in verschillende sleutelposities, bij nationale en internationale retailorganisaties, kwam Richard Janssen steeds meer tot de conclusie dat de retailer verlegen zit om 1 aanspreekpunt voor alle vragen op het gebied van de Retail. Of het nu gaat om het vinden van de juiste locatie, het zoeken naar goede franchisenemers, het turn-key bouwen, ICT vraagstukken, gastvrijvrijheidsbeleving, of juridische zaken, de retailer moet altijd veel tijd en energie steken in deze “randzaken”. Als je denkt de juiste partijen gevonden te hebben, dan is de kans groot dat de partijen niet op elkaar aansluiten.

Het bekende gezegde Retail is detail, begint daarom ook al vanaf het eerste proces in de Retail. Hier kan de basis gelegd worden voor een gezonde exploitatie. Immers als alle vraagstukken van begin af aan goed gekozen worden, waarbij flexibiliteit, kwaliteit en prijsstelling hoog in het vaandel staan, kan de Retailer zich bezig houden daar waar hij zijn focus voor 100% zou wil leggen: namelijk de verkoop.

Wat zou het heerlijk zijn om 1 partij te hebben, waarbij je alle vraagstukken neer kunt leggen en die dit samen met de Retailer oplost. De oplossing hiervoor is Retailview. Retailview kan dit proces van de Retailer overnemen en hem adviseren op alle gebieden.

Zelfs als je in de overtuiging bent dat je alle processen al geoptimaliseerd hebt, dan kan Retailview je nog aangenaam verrassen. Dus pak je eerste winst en neem contact op met Retailview.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina