Locatiekeuze

Onze partner is een onafhankelijk bedrijf in commercieel vastgoed gespecialiseerd in Retail en de food sector. Met haar kantoor in het hart van Nederland, kan ze haar klanten grote expertise en professionaliteit bieden op het gebied van locatiekeuze in Nederland, België en Duitsland.

Onze partner werkt op dit moment voor verschillende internationale retailers op basis van exclusiviteit en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de retail en vastgoed markt. Voor deze retailers worden winkels aangehuurd door heel Nederland, België en Duitsland.

Het is een klein bedrijf, waardoor de partners altijd dicht bij hun cliënten staan. De persoonlijke service staat daarbij voorop. Korte communicatielijnen zorgen ervoor, dat er op een verzoek van een relatie direct actie ondernomen kan worden. Ze is zo georganiseerd dat zij met haar diensten de eigen onroerend goed afdeling van een retailer kan overnemen, waardoor deze zich volledig op de retail activiteiten kan concentreren. Ze beschikt over een uitgebreid relatienetwerk en onderhoudt goede contacten met vrijwel alle retail ketens en vele nationale en internationale beleggers, ontwikkelaars en consultants. Wat betekent dat ze vaak retail locaties kan bemachtigen die eigenlijk niet op de markt zijn.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar onze contactpagina